HírlevélManager Belépés

+

E

menu
Bejelentkezés | Regisztráció

Hírlevél manager

Hirlevelmanager.hu árak
Megnevezés Rövid leírás
Tisztán magyar A hírlevélküldő programot magyarok fejlesztik, magyar ügyfélszolgálat van.
Elégedettségi garancia Annyira biztosak vagyunk a dolgunkban, hogy az ingyenes rendszerrel korlátlanul kipróbálhat minden funkciót és csak akkor elég előfizetni, ha már mindent megismert. Ez valóban 100 %-os garancia!
Egyedi levelek Az összes olvasónak, vagy azokból szempontok szerinti válogatással kiválasztott célközönségnek azonnal, vagy előre időzített időpontban levelet küldeni.
Sorozat levelek Segítségével a feliratkozás után azonnal visszaigazoló levelet lehet küldeni, és ezt követően ütemezett módon levélsorozat küldhető.
Periodikus levelek Ha van olyan akciója, amit adott időközönként meg szeretne hirdetni emailben, akkor erre használható a periódikus levél, ami ciklikusan (mondjuk 100 naponként) megismétlődik
Viselkedésfüggő küldés Attól függően, hogy az olvasó megnyit-e egy levelet, illetve a levélben melyik linkre kattint más-más levélsorozat indulhat neki.
CRM levelek A sorozatlevelek közé olyan levél is beilleszthető, amit nem a feliratkozó, hanem egy ügyintéző kap meg: a levélben levő link segítségével más ügyintézőket is bevonhat.
Onexit popup A feliratkozási arány drasztikusan növelhető az Onexit popuppal. Ha valaki el akarja hagyni a honlapot, akkor egy utolsó esélyt adhatunk neki az ilyenkor előugró ablakkal. Egyes honlapokon akár 400 %-kal is növekszik a feliratkozási hajlandóság, de a 30-40 %-os növekedés átlagosnak tekinthető.
Feliratkozás csoportosítva Már feliratkozáskor külön csoportokba gyűjtheti a feliratkozókat. A honlap látogatója választhat magának, hogy mely témák érdeklik, vagy a sok téma közül melyik a legfontosabb számára. Ezzel a módszerrel akár kor szerint, akár nem szerint is lehet válogatni a feliratkozókat.
Korlátlan számú témakör Annyi kampánytémát hozhat létre, amennyit csak akar.
Egyedi mezőnevek Olyan beviteli adatokat kérhet be feliratkozáskor, amit csak akar. A sima szöveges mezőneveken kívül legördülő listát, pipálást, jelölőnégyzetet, dátum választó (naptáras), szöveges dobozt is lehet választani. Az egyedi mezőnevek száma korlátlan.
Korlátlan honlaphoz kapcsolható Feliratkozó formot korlátlan számú domain névre feltelepíthet. Ha megszűnik egy domain neve, vagy újat indít, problémamentesen folytatódik a levelezés.
Névnapi üdvözlet Adjon az olvasó névnapján ajándékba egy kis kedvezményt. Ilyenkor könnyebben vásárolhat.
Születésnapi levél Akár évfordulón, akár születésnapon
Határidő lejáratra emlékeztető levél Ha Önnek olyan terméke, szolgáltatása van, ami elfogy (festékpatron, nyomtatópapír, étrendkiegészítő, gyógyszer), vagy határidőhöz kötött (autószerelőknél forgalmi engedély lejárat, személyi igazolvány, jogosítvány, kutya oltás), rendszeresen szükség van rá (fodrász, kozmetikus, időszakos kazán ellenőrzés, rendszeres fogorvosi vizsgálat), minden évben ugyanakkor van (karácsony, Mikulás, állami ünnepnap), tudjuk nagyjából, hogy mikor feog bekövetkezni (gyermek születés) automatikus emlékeztetőt lehet küldeni, amivel vásárlásra lehet ösztönözni az olvasót.
Névre szóló levél Természetesen a leveleket névre szólóan küldheti. A tárgy mezőbe nem csak a nevet, hanem bármely egyedi mező értékét is behelyettesítheti.
Névre szóló honlap Ha az olvasó a levélben kattint egy linkre, onnantól már a honlap is néven fogja szólítani.
Automatizálható szerződéskötés A levélben levő linkre kattintva az olvasó névre szóló szerződést tölthet le magának pdf-ben.
Aktivitás ösztönzés Aktiválja olvasóit egyszerűen! Az olvasónak egymás után több emlékezettő levelet küldhet, mindaddig, amíg nem kattint a levélben egy adott linkre. Ezzel eléheti, hogy az olvasó biztosan elolvasson egy levelet, vagy megnézzen egy fontos oldalt a weboldalán.
Aktivitás figyelés Ha az olvasó kattint egy levélben levő linkre, akkor meg tudja változtatni a további leveleket.
Statisztika A kiküldött levelekről. Sikeresen kézbesített, visszapattant levelekről, levél megnyiátsokról és a levélben levő linkekről külön-külön is.
A visszapattant levelek kezelése Rendszerünk figyeli a visszapattanó leveleket. A válaszemailben kapott hibaüzenetek alapján rengsorolja a visszapattanás okát és ennek megfelelően akár leállítja az olvasónak történő további küldést. Ezzel elértük azt, hogy célszerverek (freemail, citromail, vipmail is!!!) igen jó arányban fogadják be a leveleket.
Pontosabb célbajutás A levelek küldését a saját szerverünk végzi, de van arra lehetőség, hogy a küldést az olvasó igényinek megfelelően a saját szerverére helyezzük ki. Így a küldő domain és a válaszcím azonos lehet. (Ezzel a kényesebb tartalmú küldéseket még nagyobb biztonsággal ki lehet juttatni az olvasókhoz.
Mellékletek A levelekhez mellékletet lehet csatolni.
Keret levél sablon Csak egyszer kell létrehoznia a cégének megfelelő levél formátumot. Ezután már minden levél abban a formátumban megy ki. Ha telefonszám változás történik, akkor az összes kiküldés javítása helyett csak egyetlen sablonban elegendő a módosítást végrehajtani.
Levél sablonok Bármilyen szabványos levél sablont beolvashat a HLM-be! Ezeket egyedileg szerkesztheti, majd a levél küldésnél válogathat, hogy melyik sablont használja.
Feliratkozó formok Több nyelven "beszélő" feliratkozó form is létrehozható. A feliratkozást a robotok ellen levédheti captha-val. Adatmódosító feliratkozó form segítségével az olvasónak nem kell a már korábban megadott adatokat ismét megadnia. Ezzel a módszerrel az olvasóktól fokozatosan is be lehet kérni az adatokat. A feliratkozási és adatmegadási hajlandóság így elképesztően nagy mértékben javítható.
Ajánlási rendszer Néhány kattintással létrehozhat olyan formot, aminek segítségével az Ön termékét/honlapját ajánlhatják a látogató. Többszörös biztonsági ellenőrzéssel kiküszöbölhető a hamis ajánlás, a hamis elfogadás. Megadható, hogy hány ajánlást kell elfogandi ahhoz, hogy az ajándék email sorozat elinduljon. A levelek szövegét az ajánló akár egyedileg át is írhatja.
Kapcsolat a Facebook-kal Feliratkozó form akár a facebook oldalba is beépíthető.
Kapcsolat a Wordpressel Saját fejlesztésú wordpress pluginunk segít a paraméterek átvételével működő feliratkozó form létrehozását és a wordpress honlapba történő beillesztését.
Aktivitás figyelés Ha az olvasó kattint egy levélben levő linkre, akkor meg tudja változtatni a további leveleket.
Küldés saját levelező rendszeréből Nem akar belépni az adminisztrációs felületre? Küldje levelét közvetlenül jelenlegi levelezőjáből (akár outlook, akár gmail, akár freemail, vagy bármilyen megszokott rendszerből) egyetlen példányban, és a HLM ezt annyi felé osztja szét, ahány olvasó fenn van a listán.
Levelek másolása Ha ugyanolyan levelet szeretne küldeni több kampányban, akkor elegendő csak egyszer megírnia, és tetszőleges kampányba átmásolhatók.
Kampányok másolása A kampámyokat lemásolhatja úgy, hogy a másolatban minden megírt levél, minden olvasó és minden egyedi adat átmásolásra kerül.
Minishop Ha csak néhány terméket forgalmaz, akkor nem kell drága webáruházat vásárolnia, mert a HLM-mel egyszerű minishop-ot készíthet. (keresés szavakra, posta- és szállítási költség kalkulátor, árengedmény számítás értékhatár feletti vásárlásnál)
Megrendelések kezelése Egyszerűen készíthet megrendelő űrlapot. A megrendelés után automatikus megrendelés visszaigazolást tud küldeni és az is megoldható, hogy akkor induljon el egy levél sorozat, ha a vevő már fizetett. (A sorozat első eleme akár egy kód lehet, amivel védett tartalom elérhető, akár a fizetős lecke első eleme.)
Automatikus díjbekérő Megrendeléskor proforma számlát generálhat az olvasónak. Néhány napon belül fizetési emlékeztető levelet küldhet, mindaddig, amíg a pénz be nem érkezett.
Fizetés figyelése Megrendeléskor a pénzügyekkel foglalkozó kolléga emailt kap. A levelében levő linkre kattintva jelezheti, hogy a befizetés megérkezett, a fizetős tartalmú levél elindítható az olvasónak.
Viszonteladók követése A HLM tudja azonosítani, hogy egy megrendelést, vagy hírlevélre feliratkozást melyik viszonteladó levelének hatására történt. Jutalékot tud elszámolni.
Olvasók kitiltása Létrehozható fekete lista, ahová a kellemetlen ügyfeleket, vagy a konkurenciát lehet gyűjteni.
Olvasók szűrése Akár több olvasói adat alapján is lehet leválogatást végezni. Így akár területi (például csak budapesti ügyfelek) alapon is lehet levelet küldeni.
Negálás Aki már vásárló volt, az ne kapjon értesítést leendő vásárlóknak küldött levelet. De az is megoldható, hogy csak az kapjon levelet, aki még nem volt vásárló.
Szegmentált küldés Egy előre összeállított gyűjtési szűrő segítségével ki lehet válogatni, hogy kik azok akik egy speciális levelet megkaphatnak, vagy nem kaphatnak meg.
Villám export Egy előre beállított szűrési feltételnek megfelelő olvasói lista egy gombnyomással történő exportja.
Főnök-beosztott rendszer Ha a beosztott honlapján iratkozik fel az olvasó, akkor a főnök is tud neki levelet küldeni.

Nincs más magyar hírlevélküldő, ami a fentieket mind tudná!

Árak

Küldhető levelek száma Fél éves előfizetés Éves előfizetés
4000 /hó
(48,000 /év)
8,900.- Ft 16,000.- Ft
15,000 /hó
(180,000 /év)
16,700.- Ft 30,000.- Ft
30,000 /hó
(360,000 /év)
21,700.- Ft 39,000.- Ft
70,000 /hó
(840,000 /év)
26,500.- Ft 48,000.- Ft
100,000 /hó
(1,200,000 /év)
32,500.- Ft 58,000.- Ft

Az árak nettóban értendők.