HírlevélManager Belépés

+

E

menu
Bejelentkezés | Regisztráció

Hírlevél manager

Mi ez? Hírlevélmanager...

Kedves Érdeklődő!

Köszöntjük Önt a HírlevélManager weboldalán! Ha azt mondom marketing, akkor sokaknak jut eszébe az internet, mint kiváló eszköz a marketing feladatok elvégzésére. Ha azt mondom internet marketing, szintén sokan vágják rá: HÍRLEVÉL.

Milyen hasznos lenne egy olyan eszköz, amely az Ön weboldalán összegyűjtené a terméke iránt érdeklődők e-mail címeit, és ha bármilyen akciója van, vagy új terméket dob a piacra, esetleg hasznos információt szeretne megosztani érdeklődőivel, akkor csak megnyomna egy gombot, és az információs anyag pillanatokon belül olvasója e-mail fiókjába kerülne.

De mielőtt üzleti levelet küldene bárkinek is, a meglévő olvasótábora bizalmát növelhetné előre megírt levélsorozatokkal. Nem lenne különösebb dolga, mint a tevékenysége kapcsán egy olyan témakörben, - melyben igazán jártas - 12-24 levélből álló sorozatot készíteni, melynek részeit havonta, esetleg két hetente elküldené olvasóinak. Ez egy, esetleg két évre is elegendő levél.

Mit szólna ahhoz, ha a fenti példabeli 24. levélig akár hozzá sem kellene nyúlnia a rendszerhez, mert az mindent megcsinálna Ön helyett? Feliratkozásokat, leiratkozásokat kezelne, és a sorozatleveleit szép sorban a beállított időköznek megfelelően elküldené minden aktuális olvasójának.

Ha a témában való jártasságát ügyesen bizonyítja olvasói előtt, már pedig miért ne így lenne, akkor tulajdonképpen amíg a sorozata ki nem fogy, a bizalomépítés egy csoportnyi olvasó közönség számára teljesen automatikusan működne.

Vagy mit szólna ahhoz, ha a sorozat végetértével kezdődne elölről?

Ugye ez már nagy terhet venne le a válláról?

Önnek Most pontosan egy ilyen eszközre van szüksége! Ugye?

Mondok Önnek még valamit. Ha ez az eszköz statisztikát is készítene elküldött levelei, és olvasói kapcsán az Ön számára, kipróbálná?

Ne beszéljünk tovább feltételes módban! Itt van ugyanis a HírlevélManager, mely egy ilyen szoftver!

Próbálja ki a HirlevélManager.hu szolgáltatását Most Ön is! Majd használja akár INGYEN!

[REGISZTRÁCIÓ]