HírlevélManager Belépés

+

E

menu
Bejelentkezés | Regisztráció

Hírlevél manager

Harc a spam szűrőkkel

Hiába iratkozik fel a hírlevélre az olvasó, hiába erősíttetjük meg a feliratkozást visszaigazoló emailben. A spam szűrők az ilyen leveleket is kitilthatják.

A hirlevelmanager maximális támogatást nyújt Önnek, hogy a levelei ennek ellenére biztonságban célba érjenek.

A levelekhez speciális hitelesítő kódot illeszt a hirlevelmanager, ami alapján a spam szűrők tudják, hogy ez a levél biztonságos helyről érkezik.

A hirlevelmanager folyamatosan kiértékeli a visszapattanó emaileket. Ha egy olvasótól túl sok a visszapattanó levél, akkor egyszerűen az olvasót inaktívvá teszi, vagyis nem küld neki több levelet.

Ha a levelek szerkesztésénél odafigyelünk néhány alapelvre, akkor a levelek célba jutása közel 100 % lehet.

Ezt a listát mentse el, és levélíráskor mindig legyen kéznél. Ez legalább olyan fontos, mint a jó szövegírás teendő-listája!

11 aranyszabály...

amit szem előtt kell tartani, hogy a levelek biztosan célba érjenek.

Ezek olyan fontos irányelvek, amit akár álmából felébredve is azonnal tudni kell.

 1. Néhány email szolgáltató olyan szigorúan értékeli a leveleket. Gyakran a valódi levelek fogadásra sincs megfelelő kapacitása. A megoldás az, hogy már feliratkozáskor figyelmeztesse olvasóit, hogy a kockázatos (freemail, citromail, vipmail, stb.) email címekkel történő feliratkozásnak az lehet a következménye, hogy nem fogja megkapni leveleidet. Tanítsa meg olvasóit, hogyan veheti fel biztonságos email címek közé a küldő email címet! Ebben a hirlevelmanager.hu intelligens segítséget tud nyújtani néhány kattintással.
 2. Milyen ne legyen a küldő email cím?
  1. Ne használjon freemail, gmail stb ingyenes szolgáltatónál regisztrált levélküldő email címet, mert a szolgáltatók tisztában vannak azzal, hogy milyen levél ment ki tőlük. A legkönnyebb így spam mappába kerülni!
  2. Ne használjon info@ kezdetű email címet!
  3. Ne használjon noreply@, nevalaszolj@ típusú email címet. A küldő email címre mindig fogadjon is emaileket!
  4. A küldő email cím valós email cím legyen!
 3. A levélben legyen mindig leiratkozó link, mert aki nem tud leiratkozni, az spam-nek jelöli a levelet. Sok spam jelölés visszahat a többi levele célbaérkezésére is.
 4. Ha egy levél nehezen jut át a spam szűrőkön, akkor próbálja meg kevesebb formázással, kevesebb képpel, táblázat nélkül.
 5. Ha a levél így sem jut be tisztán szövegként is el lehet küldeni. A levelt a hirlevelmanager-ben egyetlen kattintással át lehet alakítani.
 6. A levélben nem szabad feliratkozó formot, vagy javascript kódot elhelyezni. Az átiratkozáshoz, adatmegadáshoz a hirlevelmanager egy kattintásos segítséget nyújt.
 7. Ha egy email címre nem tudott kiküldeni levelet, akkor ne erőltesse. A HLM automatikusan kikapcsolja azokat az email címeket, amelyeknél a hibaarány rosszabb 50 %-nál és legalább 2 levél visszajött már. Ezeket az email címeket feketelistára lehet tenni és a levelek küldésénél és beállítható, hogy azokra a címekre még akkor se küldjön levelet, ha címlista feltöltéssel (import).
 8. Tiltott szavak a levélben: Ne használjon a levelében olyan szavakat, hogy akció, millió forint, stb. mert ezek tipikusan reklám (kéretlen) levelek tulajdonságai.

Spam torpedó szolgáltatások

 • Küldhet leveleket sajatdomanin.nev@hirlevelmanager.hu email címmel.
 • Stabil kiküldés és célbaérés valami@valami.sajatdomanin.nev címről.
 • Észre sem lehet venni, hogy a hirlevelmanager.hu van a háttérben, ha valami@sajatdomanin.nev címről küldi a leveleket!

A freemail (citromail) stb. ingyenes hírlevél szolgáltatók szerverei időnként korlátozott fogadóképességűek. (leggyakrabban azért mert alkalmanként tömegesen kap valóban kéretlen leveleket és ezek annyira leterhelik a szervereiket, hogy a szabályos és valódi levél fogadásra nem marad kapacitása. Ilyenkor a levelek kézbesítése a mi rendszerünktől függetlenül meghiúsulhat. A freemail ügyfélszolgálata együttműködő módon segíti rendszerek összehangolását, de nem tudja garantálni a levelek fogadását, ami az ő általános szerződési feltételeiben is megtalálható.